2 november 2018
20:00

Vimmerby IBK

Referat: Månsarps IBK - Vimmerby IBK

Vimmerby vann komfortabelt, trots snabbt mål 53 sekunder in av Edvin Lundmark på pass av Martin Rietz efter tokgalen matchklocka som vägrat presentera första 39 sekunderna. Gästerna vände till 1-2 och vi håller jämt och kvitterar 16:27. Markus Axelsson sätter den på pass från Rasmus Nilsson. I slutminuten av första gör gästerna 2-3 på ett frislag. Lucas Hallgren gör flera kvalificerade räddning som gör att vi ändå är med i matchen. Andra ökar gästerna på till 2-4 men när vi reducerar genom Edvin igen utan assist (men nog var Simon Svensson den som assisterade!) så var det otroligt nära 4-4 men icke. Vimmerby är mer heta på avsluten och rycker till 3-7 innan paus. 3e perioden tappar vi fokus och det rinner iväg till 3-11 innan bi reducerar 19:20 med matchens sista mål. Simon gör mål på pass av Edvin. Idag var första matchen vi inte håller ihop och förlorar mot ett bättre lag som nu leder serien. Edvin, Lucas och Markus gör en bra insats men svackorna i laget idag var för djupa. Nästa fredag kommer Nässjö på besök, en match som förhoppningsvis lockar publik och vi hoppas det kan tända lila. Missa inte detta.

Resultat: 4-11 (2-3, 1-4, 1-4)
Skott: 25-34 (6-14, 8-9, 11-11)